Kristiina Ojuland: pidžaamas mehe juurest jookseks ma kohe minema!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Puškiniana” fotonäituse avamine 16. novembril Riigikogus. Näitus on eelüritus 27. novembril Estonia kontserdisaalis toimuvale Puškini ballile. Pildil Kristina Ojuland
“Puškiniana” fotonäituse avamine 16. novembril Riigikogus. Näitus on eelüritus 27. novembril Estonia kontserdisaalis toimuvale Puškini ballile. Pildil Kristina Ojuland Foto: Inna Mehhovitš ja Igor Tee

Buduaar uuris Euroopa Parlamendi liikmelt Kristiina Ojulandilt, kui tähtis on talle mood ja stiil.

«Minu amet eeldab riietuses korrektsust. Hindan kvaliteetseid klassikalisi kostüüme. Vabal ajal naudin aga noortepäraseid ja moekaid rõivaid. Ma ei ole ostuhull. Käin ja vaatan asja mitu korda, enne kui otsustan osta,» rääkis Ojuland.

Nagu paljudele naistele, meeldivad tallegi kingad-kotid, kuid ta on väga pragmaatiline ostleja: «Ma ostan vajalikke asju – neid, mida ma kanda soovin. Mul ei ole ühtegi sellist asja, mille ostmist ma oleksin hiljem kahetsenud.»

Riideesemeid, mida ta ei kannaks isegi relva ähvardusel, Kristiina välja tuua ei osanud.

«Nii kategooriliselt ei saa ilmselt midagi väita. Kuid mulle ei sobi vormitud, väljaveninud olemisega esemed. Boheemlase riietuses ma end hästi ette ei kujuta,» sõnas ta.

Meeste garderoobis ei salli ta teatud öörõivastust: «Ma ei kujuta ette meest pidžaamas - sellise juurest jookseks kohe minema.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles