Cambridge`i hertsoginnast võib saada Vogue`i kaanetüdruk?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cambridge´i hertsoginna Catherine
Cambridge´i hertsoginna Catherine Foto: SCANPIX

Väidetavalt plaanivad USA Vogue`i peatoimetaja Anna Wintour ja Briti kuningliku perekonna fotograaf, peruulane Mario Testino teha fotosessiooni prints Williami abikaasa, Cambridge`i hertsoginna Catherine`iga.

Hertsoginna stiili on nii ülistatud kui ka maha tehtud, kirjutab fashion.telegraph.co.uk.

Wintouri arvates on Catherine´il hea maitse, ta riietub vastavalt oma eale ning ei ole kunagi kohatult riides.

Mario Testino on Briti kuninglikku perekonda pildistanud aastaid. Ta tegi pilte ka printsess Dianast, saades selle naise lemmikfotograafiks.

Diana lasi Testinol teha 1994. aastal jõulufotod oma kahest väikesest pojast.

Testino oli viimane, kes tegi ajakirjale Vanity Fair 1997. aasta juulis printsess Dianast fotoseeria. Printsess hukkus sama aasta augustis Pariisis toimunud autoõnnetuses.

Testino jätkas Diana poegadest fotode tegemist ka pärast nende ema surma.

Ta tegi ka prints Williami ja Kate Middletoni kihlusfotod.

«Anna Wintour rääkis Mario Testinoga Cambridge`i hertsoginna Catherine`i fotode teemal. Anna tahab väga Kate´i ajakirja kaanele. Kuid isegi fakti juures, et Testino on kuninglikule perele lähedal, pole teada, mil see aset leiab. Buckinghami palee peab selleks loa andma, nad kaitsevad Kate`i väga,» lausus allikas.

Enne selle aasta aprillis toimunud kuninglikke pulmi tegi Briti Vogue`i peatoimetaja Alexandra Shulman Kate Middletonile ettepaneku poseerida ajakirja jaoks.

Oletatakse, et Briti kuninglik perekond ei ole nüüd Cambridge`i hertsoginna fotosessiooni vastu, kuna printsess Diana oli Vogue´i kaanel kolm korda.

Nii Kate kui ka ta õde Pippa on ilmunud Briti seltskonnaajakirja Tatler esikaanel. Ka oli Kate Middleton enne oma pulmi Vanity Fairi esikaanel, kuid selleks ei tehtud fotosessiooni.

USA Vogue´i, Mario Testino ja Buckinghami palee esindajad ei soovinud väidetavat fotosessiooni kommeneerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles