Unistuste-Roberto ja Andres Peets vahetasid kodud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fallen Angels klubis BonBon 30.04.10 - Unistuste-Roberto ja Andres Peets
Fallen Angels klubis BonBon 30.04.10 - Unistuste-Roberto ja Andres Peets Foto: Maksim Toome

Ärimehed Andres Peets (52) ja Roberto de Silvestri (34) otsustasid oma kodud ära vahetada, vahendab Kroonika.


Peetsi 350ruutmeetrise Tallinna vanalinna korteri sai Roberto ja Peets omakorda Robertole kuulunud krundi Merirahu kompleksis. Lisaks kompenseerinud Roberto Peetsile vara väärtuste vahe.

Koduvahetus tuli jutuks, kui Peets oli Robertole kurtnud, et tema vanalinna loft-stiilis korter jääb hoolimata pinna suurusest tubade halva planeeringu ja seetõttu tubade väikese arvu tõttu lastele väikseks.

Roberto, kellele kuulus Merirahu elamukompleksis kinnistu ja kes hakkas tasahilju kavandama majaehitust, tegi ettepaneku vahetuseks.

«Ostsin Merirahus endale krundi ja venitasin selle ehitamisega, siis aga selgus, et Peets tahaks lastega just sellisesse linnalähedasse vaiksesse kohta elama kolida,» räägib Roberto.

«Otsustasime teha diili, millest võitsid mõlemad. Mina olen poissmees ja sobin elama vanalinna, samas kui Peets hakkab ehitama oma perele unistuste kodu Merirahus.»

Praegu on saatest «Unistuste printsess» tuntuks saanud Roberto sõnul käimas Peetsi ja tema elukaaslase Janne Klooreni vanas kodus uuendustööd, et ta enne jõule võiks oma uude koju sisse kolida.

Robertol on vanalinnas ka teine korter, kus ta praegu elab ja mida ta uue korteri ostust hoolimata maha ei müü.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles