Ott Leplandi südame murdis blond kaunitar

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvel nähti Ott Leplandi erinevatel väliüritustel blondi eakaaslasest kaunitari Kathriin Lilpi seltsis
Suvel nähti Ott Leplandi erinevatel väliüritustel blondi eakaaslasest kaunitari Kathriin Lilpi seltsis Foto: Erakogu

Laulja Ott Lepland (24), kellel ilmub novembri alguses uus plaat, veedab iga vaba hetke linna peal pidutsedes. Noorsand uputab klaasi oma murtud südant, suvearmastust, kes ta mõne nädala eest hülgas. Nimelt kolis näitsik tagasi Londonisse elama ja tööle, vahendab Kroonika.


Suvel nähti Otti erinevatel väliüritustel blondi eakaaslasest kaunitari Kathriin Lilpi (pildil) seltsis. Viimati jäid noored koos pildile Club Von Überblingeni hooaja avapeol, kus nad kahekesi peomelust ja rahvasummast eemal seisid ja vaid teineteisega suhtlesid.

Leplandi tuttavate sõnul oli Ott terve suve Kathriini endaga kõikjale kaasa kutsunud ja galantse härrasmehena kohelnud teda kui printsessi. Sügise saabudes võttis aga neiu siiski vastu otsuse naasta Londonisse, kus tal on väidetavalt ka elukaaslane...

«Suvi oli tõepoolest ilus, aga oli, mis ta oli. Fakt on see, et neiu pidi kolima tagasi Londonisse ja sinna see asi jäigi,» nendib Ott mõtlikul toonil.

Siiski ei pea Ott tõenäoliselt kaua kurvastama – Kathriinist jäänud tühimikku laulja elus on Maarjamaal valmis pikema jututa täitma iga teine neiu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles