Madonna tütar puhkes kabala keskusest lahkudes nutma

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madonna ja ta tütar Lourdes
Madonna ja ta tütar Lourdes Foto: SCANPIX

USA lauljanna Madonna võib olla üle maailma kuulus staar, kuid samas on ta oma lastele ikkagi ema.

Eile jäid Madonna ja ta tütar Lourdes fotograafide vaatevälja New Yorgi kabala keskuse juures, kirjutab Daily Mail.

Fotograafide sõnul astus14-aastane Lourdes keskusest välja, pisarad silmis. Madonna astus kiiresti tütre juurde, uurimaks mis lapsel viga on.

Lauljanna pani tütrele käe ümber ju juhtis ta auto suunas.

Fotograafide kinnitusel ei kuulnud nad, millest ema ja tütar rääkisid  ning mis oli Lourdesi kurvastuse põhjuseks.

Kabala keskuses toimunud üritusel osalesid ka Madonna ülejäänud lapsed – 11-aastane poeg Rocco, kuuene poeg David ning viieaastane tütar Mercy.

Madonna on juudi usulis-filosoofilise süsteemi kabalaga tegelenud juba palju aastaid. Staar sõnas ühes intervjuus, et kabala on hakanud aitama tal elu mõistatusest aru saada. Samuti koges ta vaimset ja hingelist ärkamist.

«Elu ei ole minu jaoks enam rida juhuseid. Hakkasin mõistma, et kuulus ja rikas olemine ei ole mulle andnud rahulolu ning elus on palju muid asju,» lausus staar.

Kabala on 12. sajandil välja kujunenud juudi usulis-filosoofiline süsteem, müstikavool, mis pretendeerib Jumala olemuse mõistmisele. Kabala keskuseks on Prantsusmaal asuv Léon.

Kabbalah tähendab heebrea keeles «saadud», viidates sellele, et tegemist on pärimusega minevikust. Kabala tõi judaismi usukäsitlusse uusplatonismi ja hermetismi sugemeid.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles