Evelin Ilves teenis ühe õhtuga 5000 eurot

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves
Evelin Ilves Foto: SCANPIX

Läinud nädalal toimus Tallinnas Schlössle hotellis suurejooneline heategevusüritus «The Global Party», mille käigus kogus annetusi enam kui 15 heategevuslikku organisatsiooni üle maailma.
 

Kogu üritusel teenitud tulust jagunes 50% kohaliku fondi ning ülejäänud 50% ülemaailmsete organisatsioonide vahel. Schlössle õhtusöögi tulud läksid Tallinna Lastehaigla toetusfondi, mille patroon Evelin Ilves ka isiklikult kohal viibis.


Mart Sanderi juhitud heategevuslikul oksjonil läksid müüki Eesti Nukukunsti maja annetatud nukud, mis kujutasid erinevaid tuntud inimesi, nagu näiteks Edgar Savisaart ja Silvio Berlusconit.

Kõige suurema tähelepanu osaliseks sai Evelin Ilvese enda käsitsivalmistatud nukk, mis müüdi maha 5000 euroga ning mille proua Ilves isiklikult üritusel ka üle andis. Ostja oli vene ärimees Alexey Klimov.


Edgar Savisaart kujutanud nukk müüdi väidetavalt samuti ühele vene ärimehele, kes ei soovinud oma nime avaldada – hind aga ei küündinud 1000 euronigi. Mida ärimees meie parteijuhi «minimudeliga» teha kavatseb, pole teada.


Kokku koguti 11 000 eurot, millest 50% saab endale Tallinna Lastehaigla toetusfond.

Seega võib öelda, et Evelin Ilves teenis oma juhitud fondile omatehtud nukku müües 5000 eurot – poole Lastehaiglale läinud toetussummast.

Ülejäänud raha saadi oksjoniga, kus müüdi näiteks luksushotellide kinkekaarte, disaineriripats juveelidega, Montegrappa sulepea, Time & Diamondsi annetatud luksuslik naiste kell.

Evelin Ilvesele võis edukas konkureerimine nii kallite esemetega olla tõeline kompliment.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles