Luuletajad toetavad tuuriga lastekodusid

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Doris Kareva.
Doris Kareva. Foto: Peeter Langovits

Kuni 20. detsembrini leiab neljas linnas aset luulet ja muusikat koondav heategevusliku suunitlusega kontsertsari "Ilu pärast", mille käigus kuuleb nii omaloomingut, kui kingitakse lastekodudele raamatuid.

Ürituse raames esitavad tuntud ja armastatud eesti luuletajad ja muusikud oma loomingut. Üritustel astuvad üles luuletajad Doris Kareva, Maria Lee ja Jürgen Rooste bändiga Hea Elu. Muusikalist poolt kujundab Allan Vainola koos ansambliga Unenäopüüdjad.
„Ilu pärast" eesmärgiks on pakkuda jõuluperioodil head kodumaist originaalloomingut ja tavapärasest kommertskontserdist sügavamat ning emotsionaalsemat elamust.

Tuuri toel kingitakse Väikemõisa ja Tilsi lastekodu lastele muinasjuturaamatud, mille üleandmine toimub 2009. aasta jaanuaris.

Kontsertsarja idee autori Kätlin Vainola teatel võib muinasjuturaamat olla sõbraks, nõuandjaks, trööstijaks ja rõõmustajaks. Raamatuga saab olla omaette, eraldi ja samas üldse mitte üksi. Lapsepõlves loetud muinasjutud saadavad meid kogu elu.
Kontserdid toimuvad 12. detsembril Tallinnas Kanuti Gildi saalis, 13. detsembril Pärnu Kunstide majas, 18. detsembril Viljandi Kultuurikeskus ja 20. detsembril Tartu Genialistide klubis. Kõik kontserdid algavad kell 19.

Eelmüügist on Pärnu, Tartu ja Viljandi kontsertide pileti hinnaks 75 krooni ja kohapeal 100 krooni. Tallinna kontserdipilet maksab 125 krooni. Pääsmed on saadaval Piletilevis.
Lisainfot leiab ürituse kohta siit ja siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles