Sel nädalal jahib telemängus «Võta või jäta» miljonit Kihnu Virve

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virve Köster ehk Kihnu Virve saates «Võta või jäta»
Virve Köster ehk Kihnu Virve saates «Võta või jäta» Foto: TV3

Reede õhtul näeb TV3 saates «Võta või jäta» miljonit krooni jahtimas Virve Köstrit, kes sattus telemängust sedavõrd hoogu, et ootab uut võimalust stuudiosse saada, et siis veel parem diil teha.

«Kui oleks juhus, et saaks kord veel tulla, siis ma kindlasti tuleks ja eks ma läheks ikka rohkemaga minema kui praegu,» arvas Virve pärast lustilist ja väga põnevat mängu, mil miljon krooni jäi küll paraku võitmata.

Peaauhinnast ilma jäämine Virvet ometi ei kurvasta.

«Ma olen palju loose võtnud, igasugu kribu-krabu, aga vedanud pole! Aga pole hullu, ei kahjatse, mäng oli tore ega kustu meelest,» kõneles Virve, kelle sõnul oli saates õnne kõrval vaja ka teravat ja tarka mõistust.

Kihnu Virvel küpses mõte «Võta või jäta» saates mängida juba ammu ning võidurahaga plaanis ta maad osta.

«Nüüd on mul süda rahul ja seda, et ta nii hästi läks, seda poleks uskunudki!» kihistas Virve pärast saate salvestuse lõppu.

Stuudios oli Virvele kaasa elama tulnud terve värvikas kodusaare-seltskond, kel Virve riskid selja kohati päris higiseks võtsid. Nimelt oli Virve stiil hoogne ja julge ning pankuri ahvatlevad pakkumised vahvat naist eriti ei kõigutanud.

«Kui õnne on, siis on, ja kui seda pole antud, siis mängi edasi või tagasi – teeb ühe välja,» märkis Virve muheledes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles