George Clooney «abiellus»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George Clooney
George Clooney Foto: SCANPIX

Kui Hollywoodi staari George Clooney endine kallim, itaallanna Elisabetta Canalis valmistub USA tõsielusarjas «Dancing With the Stars» esinema, siis näitlejast ja režissöörist poissmees Clooney «abiellus» Norra panga DnB NOR nimel.

Hiljuti enda uusi filme Veneetsia ja Toronto filmifestivalil esitlenud Clooney näitas oma head näitlemisoskust ja huumorimeelt panga reklaamklipis, üllatades oma «pruuti», edastab foxnews.com.

Telereklaami klipp jõudis internetti möödunud nädalal. Reklaam algab sellega, et alles abiellunud naine ärkab pärast pulmi hotellitoas üles ja vaatab imestunult segipaisatud ruumis ringi. Siis märkab ta oma sõrmes suurt teemantsõrmust, näeb pulmafotosid ning pruutkleiti.

Clooney astub noorpaarisviiti sisse, suudleb oma «naist», näitab naisele internetis pilti nende uuest kodust. Naine ei suuda öelda sõnagi.

Siis tuleb panga reklaamtekst: «Mõnedel inimestel veab elus. Ülejäänutel on nutikas raha säästa».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles