Tahad suuremaid rindu – lase neid patsutada

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tahad suuremaid rindu – lase neid patsutada
Tahad suuremaid rindu – lase neid patsutada Foto: SCANPIX

Tahad suuremaid rindu, kuid ei soovi ilulõikust? Tai uus iluravi võib olla lahenduseks.

Juba varasemast on Tai kuulus meditsiiniturismi tõttu, pakkudes odavadid rinnasuurendusoperatsioone, kirjutab news.com.au.

Nüüd on seal kasutusele võetud ja hakatud reklaamima uut rinnapatsutamise tehnikat, mis väidetavalt aitavat rindu suurendada.

Bangkokis tegutsev ilukliinik sai selle protseduuri tegemiseks ametliku loa. Ilukliiniku omaniku Khemmikka Na Songkhla sõnul on te sellega tegelenud üle 20 aasta.

Songkhla kinnitusel liigub keha patsutamise tagajärjel rasv ühest kohast teise. Mudimine ja masseerimine aga aitab viia rasva rindadesse, tekitades samas ühtlase rasvakihi.

Bangkoki ilukliinik sai sellise ravi läbiviimiseks Tai valitsuse loa. Tai tervishoiuministeerium lasi vabatahtlikega teha uuringu, kas see meetod on efektiivne. Tulemused näitasid, et selle läbinud naiste rinnad suurenesid.

Tervishoiuministeerium käivitas programmi, mis õpetab naisi, kuidas kodus ise oma rindu õigel viisil patsutada.

Pärast üsna valusaid protseduure võivad rinnad suureneda kuni viis sentimeetrit.

Bangkoki kliinik küsib kümne minuti pikkuse rindade patsutamise eest 380 dollarit.

Kuid rindade patsutamine ei ole kõige kurioossem ravimeetod. Põhja-Iisraelis kasutatakse massaažis madusid. Maailmas on väga populaarne kalateraapia, milles kalad eemaldavad inimeste nahalt surnud rakke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles