Kirsti Timmer «Kodutunde» skandaalist: erimeelsusi tuleks lahendada omavahel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirsti Timmer - saate "Kodutunne" juht
Kirsti Timmer - saate "Kodutunne" juht Foto: Urmas Luik

Läinud nädalal pani meelelahutusmaailma kihama «Kodutunde» produtsendi endise assistendi Kati Tootsi äkiline lahkumine tiimist. «Kodutunde» saatejuht ja toimetaja Kirsti Timmer ütleb, et erimeelsusi tuleb ikka ette ja neid peaks lahendama omavahel, mitte meedias.
 

Saate «Kodutunne» produtsent Kristi Nilov väitis, et Kati Toots vallandati, kuna ta mõtles endale ise tööülesandeid välja, oli allumatu ning intrigant.

Kati Toots aga paljastas hoopis, et ta ei ole saanud saate «Kodutunne» tegemise eest sentigi. Samuti kinnitas Kati, et ta ei teinud seda saadet selleks, et rikastuda, vaid et aidata abivajajaid.

Saatejuht  Kirsti Timmeri arvates ei tohiks aga saate musta pesu mingil juhul pesta avalikkuse ees.

«Oleme tiimis ju nagu üks pere, veedame palju aega koos ja kodunt eemal. Kui tekib pingeid, siis inimestel on suud peas ja kõik olukorrad on isekeskis lahendatavad. Kolmandate isikute sekkumist siseasjadesse ma taunin,» ütleb Timmer teleaakirjale Nädal.
 

Kirsti keskendub eelkõige tööle. Ta peab oluliseks, et saate sisu, toimetamise-monteerimise ning eetrisse jõudmisega oleks kõik korras.

Produtsent Kristi Nilovi uue assistendina on ametis Rauno Anderson, kes on ühe saategi juba valmis teinud.

«Kõik sujub ja meiega on kõik hästi. Meie põhituumik on alles: produtsent Kristi Nilov, mina, operaator Laur Lugima, montaažirežissöör Andreas Lenk ja meie tublid Cityehituse kutid.

Usun, et pärast sellist olukorda oskame üksteist veel rohkem hoida. «Kodutunne» toob ekraanile jätkuvalt väga tõsised ja õpetlikud lood. Mõtlemisainet jätkub,» ütleb saatejuht-toimetaja Kirsti Timmer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles