Liisi Koikson annab täna viimase kontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisi Koikson
Liisi Koikson Foto: Kristjan Sulõnd

Lauljatar Liisi Koikson annab täna õhtul kell 20.00 Tallinnas «Mustas puudlis» viimase kontserdi enne Londonisse õppima asumist.

«Ma kaon hetkeks, lähen nii pikaks kui kannatust jätkub,» ütles lauljatar Liisi Koikson «Terevisioonis».

Liisi plaanib Londoni jääda seniks kuni bakalaureusekraad käes. «Olen seda plaaninud juba mitu aastat, Georg Otsa muusikakooli lõpetasin ma 2006 .aastal, nüüd olen paar aastat mõelnud, et kuhu edasi minna. Olen käinud vaatamas erinevaid koole. Ma arvan, et see on vahelduseks tähtis, et tõsta ennast mugavast olukorrast välja. On aeg minna kuskile, kus keegi minust ei tea ja panna ennast uude olukorda,» sõnas Liisi.

«Minu meelsest oleks see kurb, kui kõik oleks nüüd valmis. Ma lähen, et saada paremaks muusikuks. Laulmine on ainult üks osa, oluline on ka see, et kuidas olla bändi liige. Samuti soovin jagada rohkem seda, mis muusikas toimub.»

Lauljatar tunnistab, et ta on Londonis õppimiseks valmis rohkem, kui kunagi varem. «Ma natukene tahangi ennast sellisesse olukorda panna, et oleks raske. Arvatavasti ei kujuta ma veel ette, et kui raskeks seal võib minna. Ma tunnen, et olen selleks rohkem valmis, kui kunagi varem.»

Liisi tunnistab, et temast staadionikontsertide andjat kunagi ei saa. «Kui ma leian seal mõttekaaslasi, et teha muusikat, siis ma haaran sellest kindlast kinni.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles