Galerii: TFW moepidu - Kriss Soonik Loungerie pesushow

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna moenädalale pani 17. septembril ööklubis Teater väärilise punkti Kriss Soonik Loungerie luksuslik showetendus «The Desperate Mousewife. Sügis/Talv 2011-12».

Kriss Soonik on Eesti pesudisainer, kes elab ja tegutseb Londonis. Tema loomingule on iseloomulik kaasaegne joon, milles on alati paras paras annus nostalgilist klassikat. Ka uue sügis-talvise kollektsiooni jaoks on Kriss Soonik ammutanud inspiratsiooni 1950. ja1970. aastatest ning tulemus on äärmiselt luksuslik ja šikk.

Kriss Soonik Loungerie pesu on müügil 10 riigis ja 17 poes, sealhulgas Journelle'i ketis Ameerikas, Harvey Nicholsi kaubamajas Saudi Araabias ja legendaarses pesupoes Coco de Mer Inglismaal.

Ehkki kollektsioonid valmistatakse Eestis, pole neid siinkandis veel soetada saanud. «Oktoobrist peaksid kollektsioonid lõpuks ka Eestis müügile jõudma,» loodab Soonik.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles