Liis Lass häbimärgistas esimese netilaimaja

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lass
Liis Lass Foto: elu24.ee

Pühapäevaga jõudis lõpule bravuursete kaunitaride Anu Saagimi ja Liis Lassi töövahetuseksperiment.


Liisi sõnul õppis ta vaheldusrikka nädala jooksul seda, et meediamängud võivad olla väga paeluvad.

Oma viimase tööpäeva jättis Lass nädalavahetusele, viies sisse uue korra, et pühapäev on püsikliendipäev ehk maakeeli öelduna – pühapäeval külastas (Liis: «kollitab») ta koos Elu24.ee võtmetöötajatega kommentaariumides laimajaid ja lahmijaid.

«Tänapäeva maailmas, kus iga veebitegu jätab ka veebijälje, ei ole raske välja selgitada just seda kodu, asutust või kooli, kus räpase suuga pudrulõug on kellegi pihta oma mannat loopinud,» kommenteeris Lass.

Seega võttis Liis oma toimetuse kokku ja hakkas IT-mehe poolt väljakirjutatud asukohti läbi kammima. Kaasas nii foto- kui videokaamera, helmeid tuppa viskamiseks ja hulgaliselt peopasunaid.

Esimene kommenteerija leiti artikli alt, mis rääkis noorest eesti lauljatarist. Meie peavõidu saanud kommentaar keskendus peamiselt tolle noore laulja välimuse iseärasuste kirjeldamisele.

Kuna kommenteerija näol oli tegu patoloogilise tatipritsijaga, siis ei tundnud Liis tema vastu mingit halastust. Kodanik oli postitanud lühikese aja jooksul vähemalt 50 kibestunud kommentaari!

Kuna preili Lass võib olla oma suhtlemises üsna ettearvamatu ja otsekoheselt julm, nimetame meie laimaja edaspidi ümber ohvriks.

Ohver elas Kadaka teel ja sinna suundus ka uhketes jõulutuledes Elu24.ee buss. Edasine tekst pärineb Liis Lassi püsikliendipäeva raportist:

Minu kahtluste kinnitamiseks avas ukse noor naine, kelle kehaehitust kirjeldaks iga meedik sõnaga: rasvumine. Loomulikult ei tulnud üle tema huulte muu kui ebamäärane kögesh mögesh.

Esitasin talle paberid, mis tõestasid et tema omanduses olevast arvutist on tehtud järgnevad kommentaarid. Neiu tunnistas oma tegu, hakkas nutma ja tundis siirast kahetsust.

Seega otsustasin hiljem, et halastan talle ja ei hakka külastuse ajal tehtud fotosid vastloodud Häbiposti rubriiki panema. Küll jätsin talle siiski kingituseks eelnevalt trükitud «Aasta pudrulõua» diplomi, mille soovitasin tal nähtavale kohale panna.

Minu hinnang on, et neiul läheb vähemalt 10 päeva enne kui ta saab tagasi oma nahaalse anonüümsuse ja hakkab taas negatiivseid kommentaare jagama.

Lõppresultaat: lugeda pühapäevast püsikliendipäeva kordaläinuks!

NB! Uskumine omal vastutusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles