Colombia Mustade Leskede gäng tappis mehi elukindlustusraha pärast

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Colombia Mustade Leskede gäng tappis mehi elukindlustusraha pärast
Colombia Mustade Leskede gäng tappis mehi elukindlustusraha pärast Foto: SCANPIX

Colombia politsei tabas end Mustadeks Leskedeks nimetanud naistegängi, kes mehi võrgutas, nendega abiellus ning hiljem elukindlustusraha pärast tappis.

Gängi sihtmärgiks olid just vaesemad mehed, kellel lubati, et kui nad ühega nende seast abielluvad, pääsevad nad välismaale elama, kirjutab Daily Mail.

Politsei avastas kaks ohvrit kanalisatsioonist. Kolmanda mehe lasi ta naise üks kaaslane maha pärast seda, kui meest ei õnnestunud kaljult alla lükata.

Pärast seda, kui üks mees kanalisatsioonist leiti, sai ta 18-aastane naine 83 000 dollari suuruse elukindlustusraha.

Politsei sõnul ulatusid meeste elukindlustussummad 50 000 – 445 000 dollarini.

Politsei arreteeris neli naist, kaasa arvatud ühe 24-aastase naise, keda kahtlustatakse kahe oma abikaasa tapmises.

Politsei sõnul kuulus gängi veel naisi ning nende jälil ollakse.

«Mustad Lesed jahtisid mehi, kes ei teeninud just kõige paremini. Nad lubasid neile reisi Hispaaniasse ning paremaid elutingimusi. Kuid pärast seda, kui nad olid mehed endaga abielluma meelitanud, tapsid nad mehed. Naised olid meeste elukindlustuse peal väljas. Meil õnnestus kahe elukindlustussumma väljavõtmist takistada,» lausus politseijuht Jose Acevedo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles