Tipp ja Täpp lahus! Tomsoni kõrval seisab nüüd staarjuuksur Pedaja ekspruut

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kätrin Angerjärv suundus Tallinna Televisiooni noortesaatesse.
Kätrin Angerjärv suundus Tallinna Televisiooni noortesaatesse. Foto: Merily Timmer

Kevadel Tallinna Televisioonis noortesaadet teinud Tipp ja Täpp ehk Meelis Tomson ja Mari-Leen Albers ei seisa enam kõrvuti noortesaate kaamerate ees.

Tomsoni kõrval on uus särav neiu, kelleks on kunagine Lauri Pedaja ekskallim Kätrin Angerjärv.


«Nagu ma juba suvel ütlesin, polnud miski kindel ja mul on hea meel, et saan anda oma koha nii toredale inimesele, nagu seda on Kätrin,» selgitas Albers Elu24-le.

«Kätrin lõpetas küll alles keskkooli ja asus moedisaini õppima, kuid kindlasti oli ta üks parimaid valikud, kes valikus oli,» lisas ta.

Alates 9. oktoobrist alustab Tallinna Televisioonis taas noortesaade, mis sel hooajal lubab olla sisukam ning teemaderohkem. «Ma astusin Õhtulehe kirjutuslaua tagant telemaailma, mul polnud toona õrna aimugi, kuidas saadet teha, mida selleks vaja läheb, kui palju see aega kõik võtab. Esimene hooaeg ja suvine Monte Carlo saade andsid kindlasti hea kogemustepagasi ja enam ei pea ma ise kõike tegema.»

Sel hooajal on Mari-Leen saate toimetaja ja režissöör, teda assisteerib Kirsti Timmeri tütar Merily. «Koos on kindlasti lihtsam. Kui ma alguses pidin mõtlema ise kõik saate teemad, käima ise igal võttel kaasas, organiseerima igasse saatesse loosimiseks auhindu, suhtlema bändidega nende videote asjus jne, siis kahepeale jaotatuna on kergem hingata ja saade saab kindlasti parem.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles