Madonna: Berlusconi keeras Itaalia p****e

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madonna
Madonna Foto: SCANPIX

USA popstaar Madonna solvas Itaalia poliitikuid, avaldades seisukoha, et peaminister Silvio Berlusconi on oma riigi p****e keeranud.

Madonna andis intervjuu Itaalia elustiiliajakirjale Oggi, mille reporter küsis talt, mida ta arvab Berlusconist, kirjutab The Telegraph.

Berlusconi on siiani skandaali keskel selle tõttu, et ta olevat alaealise prostituudiga seksinud.

«Mida ma arvan Berlusconist? Ma ei tahaks eriti tema kohta midagi öelda. Kas The Economist juba ei öelnud ta kohta kõik?» ütles Madonna nüüd.

The Economist tegi analüüsi Berlusconist, mis ilmus pealkirja all: «Mees, kes kogu riigi p****e keeras»

Juba 2001. aastal ilmus selle majandusväljaandes artikkel pealkirjaga «Berlusconi ei sobi Itaaliat juhtima».

Itaallasi vihastas nüüd see, et Madonna on The Economistis avaldatuga ühel nõul.

«Madonna poliitilised vaated ei ole sentigi väärt. Lisaks toetab ta avalikult homoseksuaale, olles sellega Itaalia kultuuri ja seaduse vastane,» lausus Itaalia parlamendi esindaja Carlo Giovanardi.

Giovanardi lisas, et proua Ciccone (Madonna sünninimi on Madonna Louise Ciccone) viitas The Economistile, saamata Itaalia probleemidest aru.

Itaalia parlamendisaadik Gabrielle Carlucci sõnul tekitas Itaalia juurtega lauljanna pettumuse, sest itaallastele ta tegelikult meeldib.

«Võimalik, et ta pressiesindaja on kommunistliku maailmavaatega ning soovitas tal kommunistlike väljaannete jaoks vastavaid kommentaare anda. Tundub, et see esindaja ei tea Itaaliast mitte midagi,» lausus Carlucci.

Teine saadik Daniela Santache kutsus üles Madonna uut filmi «W.E.» boikoteerima.

«Madonna solvas miljoneid itaallasi. Loodan, et pärast seda ei vaata mitte ükski itaallane ta filmi,» lausus saadik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles