«Võsareporter»: prostituut tõmbas vanurit tillist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võsareporter
Võsareporter Foto: Kanal 2

Seekordses Kanal 2 saates «Võsareporter» kuulas Peeter Võsa ära vanahärra Kalju mure.

Elu keerdkäikude eest pole meist keegi kaitstud. Nii ka Kalju, täitsa tavaline pensionil olev mees, kelle elu kulges tänini päris kindlas rütmis. Nüüd on aga naised Kaljule pahandused ja mure koju kätte kandnud.

«Olen lihtne eesti mees. Olen 50 aastat autojuht olnud ja muud eriala eriti pole olnud,» rääkis 70-aastane härra. «Ma käin vahel naistes. Põhiliselt prostituutides.»

Kalju seletas, et lehekuulutsute kaudu leitud naised on tavaliselt kolmekümnendates aastates. Eriti valiv ta ei ole ning kasutab mitu aastat sama daami teenuseid.

Seekord tellis ta aga oma koju tundmatu lõbunaise Nadežda, kellega sai tavalist asja tehtud.

«Suuseksiga alustavad ja kes tahab, lõpetab harilikult. Mina suuseksi ei eriti taha, peamine on klassikalise seksiga lõpetada,» kirjeldas Kalju. Toimingu peale kulub tavaliselt tund ning see maksab 30-40 eurot. Kalju kasutab prostituute ligikaudu kord nädalas.

Kalju maksis raha ära ja Nadežda sõitis autoga minema. Daam tuli aga pooleteise tunni pärast tagasi ja ütles, et tal on paar tundi vaba aega. Kalju tegi talle kohvi ja nad vestlesid. Siis küsis Nadežda laenuks 110 eurot ja lubas järgmine päev tagasi maksta. Pärast kahe nädala möödumist polnud naisest aga midagi kuulda.

Kalju oleks rahul ka sellega, kui ta võla natuuras tagasi saaks.

«Proua Nadežda, palun too mulle võlaraha tagasi! Kui ei ole, siis võid ju siia tulla - klaarime teistmoodi selle asja ära. Üks korralik naisterahvas ei tee vanemale mehele niimoodi,» arvas Kalju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles