TV3 «Rahaauk» alustas sõbrannadest mängijatepaariga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahaauk - Elis ja Gerli
Rahaauk - Elis ja Gerli Foto: TV3

Esmaspäeva õhtul algas TV3s telemäng «Rahaauk», kus esimestena seisid 100 000-eurose rahahunniku ette sõbrannad Elis ja Gerli.

MÄNGU KÄIK

Mängijatel on 100 000 eurot.

1. Kategooriad: autod või festivalid? Mängijad valisid festivalid. Vastusevariandid: ropp-, punk-, pop-, rokk-.

Mis laulupidu peeti tänavu juunis Rakveres? Mängijad panid kõik raha variandile «punk», mis oli õige.

2. Kategooriad: logod või haigused. Haigused; vastusevariandid Rizel, Rumpumpel, Rapuntsel, Varvara Pikkpats.

Kelle järgi on nimetatud sündroom, mis kajastab haiglast kirge süüa oma juukseid? Mängijad panid 15 000 eurot Varvara Pikkpatsi peale ning ülejäänud Rapuntslile. Rapuntsel oligi õige ning mängijatele jäi seega kätte 85 000 eurot.

3. Kategooriad: eesnimed või sport. Eesnimed; Donald, Socrates, Apollonios, Zeus.

Mis oli Kreeka laevamagnaadi Aristoteles Onassise teine eesnimi? Mängijad panid Socratesele 15 000 eurot ja Apolloniosele ülejäänud. Mängijad jäid ilma 70 000 eurost, sest õige olnuks Socrates.

4. Kategooriad: näitlejad või muusika. Näitlejad; Kirsten Dunst, Colin Firth, Renee Zellweger, Gemma Jones.

Kes ei mänginud 2001. aasta filmis «Bridget Jonesi päevik»? Mängijad panid kogu raha Kirsten Dunstile, mis oli õige.

5. Kategooriad: eesti keel või seltskond. Eesti keel; konstruktsioon, infrastruktuur, projektsioon.

Mis on taristu? Mängijad välistasid infrastruktuuri ja panid teistele luukidele 7500 eurot. Siin sai Elise ja Gerli mäng otsa, sest õige olnuks infrastruktuur.

100 000 eurot laoti taas lauale ning tutvustati järgmiseid mängijaid, kelleks olid sõbrannad Liisi ja Laura.

1. Kategooriad: hobid või raha. Hobid; plangule joonistamine, avalikus kohas lebamine, pargis tuvide toitmine, trammis plaksutamine.

Mis on planking? Mängijad panid raha õigele vastusele - planking tähendab avalikus kohas plangu poosis lebamist.

2. Kategooriad: aeg või linnaruum. Aeg; 360, 24, 12, 2.

Mitu ringi teeb kella tunniosuti ööpäevas? Mängijad olid kindlad, et vastus on 2, ja kogu raha jäi neile alles.

Siin sai aeg otsa ning Liisi ja Laura mäng jätkub järgmisel nädalal.


---

Elis ja Gerli saavad enda valdusse 100 000 eurot sularahapakkidena kohe mängu algul, nende ülesandeks on hiigelsummat mitte rahaauku kukutada.

Sõbrannadel tuleb vastata kaheksale saatejuht Alari Kivisaare esitatud küsimusele, millest igal on vastusevariandid; kui vastus on õige, jääb panustatud raha alles, kui vale – kukub see alumisel korrusel asuvasse šeifi, kus selle võtab enda hoolde turvameeskond.

«Rahaauk» on kõige kirglikum ja emotsiooniderohkem telemäng maailmas ja seda ilma liialdusteta. Isegi stoiline eestlane, kelle närv väga naljalt ei liigu, on selles telemängus kui  uuesti sündinud.  Rahasaju kõrval on vaatajal põnev jälgida ka kaamerate ees toimuva psühholoogilist poolt ehk pingeolukorda sattuvate paaride omavahelist käitumist.

Kes teeb vastuse osas lõpliku otsuse? Kes määrab panustamiseks mineva summa? Kuidas reageerib üks pool abielupaarist, kui teine on kangekaelsuses eksinud ja hiigelsumma kaob igaveseks? Seda kõike ja võimalust ise kodus teleri ees vastuseid kaasa nuputada pakubki «Rahaauk». Oodata on nii võitjate ülevoolavat õnne kui ka totaalset hävingut, mil tuhanded eurod ehk miljonid kroonid valesti vastanud mängijate vaateväljast lihtsalt kaovad...

Saate teeb eriliseks seegi, et võimas stuudiolava paikneb põrandast kolme meetri kõrgusel ning nö pilvedel elab mängule kaasa ka stuudiopublik.

«Rahaauk» on TV3 eetris esmaspäeviti kell 20.00

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles