Pille Minev: kui ma kaamera ees seisan, tuleb mingi närv alati sisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV3 „Seitsmeste uudiste“ meeskonda lisandus Pille Minev, kes asus ametisse uudisteankruna
TV3 „Seitsmeste uudiste“ meeskonda lisandus Pille Minev, kes asus ametisse uudisteankruna Foto: TV3

TV3 «Seitsmeste uudiste» meeskonda lisandus Pille Minev, kes asub ametisse uudisteankruna. Uus saatejuht tunnistab, et kaamera ees olles tuleb närv ikka sisse.

«Aga kui sa ikka kaamera ette seisad, tuleb mingi närv alati sisse. Ongi huvitav näha, kas regulaarselt uudiseid tehes kaob pabistamine ka ühel hetkel ära või mitte,» ütleb Pille Minev Õhtulehele.

«Tegelikult võiks mõelda, mis vahet sel on, kas teed otse või salvestad, aga psühholoogiline erinevus on ikkagi tohutu. Teed proovi ja kõik tundub juba nii lihtne, aga kui eeter päriselt pihta hakkab, siis ei ole midagi teha – lähed täiesti teise tundega. Selg kisub vägisi pulksirgeks,»

«Kõige esimest korda viisin otse-eetris loosimist läbi rohkem kui kümme aastat tagasi. See lotomäng kestis viis minutit. Ma arvan, et siis pabistasin küll kogu maailmas kõige rohkem! Kui sulle on antud viis minutit eetrit, on ilmselge, et on täiesti lubamatu nii lühikese aja jooksul eksida,» meenutab Pille.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles