Pattinsonist sai naistelemmik alles pärast kuulsaks saamist

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Pattinson
Robert Pattinson Foto: WENN
Noortefilmi «Videvik» staar Robert Pattinson tunnistas, et enne kuulsaks saamist ei tundnud vastassugupoole esindajad tema vastu pea üldse huvi.

Nüüd on aga Stephanie Meyeri raamatu põhjal vändatud filmis vampiir Edward Cullenit kehastanud Pattinson tuhandete noorte neidude lemmik, kirjutab Femalefirst.

«Naljakas, kuid umbes aasta eest polnud ükski tüdruk, kellega rääkisin, minust huvitatud,» meenutas näitleja. «Tõesti, see on tõsi. Ja siis, kui mind «Videvikku» valiti ja raamatu autor mu osalemise heaks kiitis, näisid kõik oma meelt muutvat. Tähelepanu, mida mulle nüüd pööratakse, on lausa joovastav.»

Samuti rääkis Pattinson, et enne seda, kui raamatu autor ta Edwardi ossa kinnitas, arvasid väga paljud, et ta ei sobi sellesse rolli.

«Pöördepunkt tuli kohe pärast seda, kui Stephanie Meyer mu osalemise heaks kiitis. Suhtumine muutus üleöö. Järsku hakkasid kõik mind armastama!» imestas näitleja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles