Gwyneth Paltrow päästis 9/11 ajal elu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow Foto: SCANPIX

USAs meenutatakse 11. septembril kümme aasta tagasi terrorirühmituse Al-Qaeda poolt korraldatud terrorirünnakutes hukkunuid.

Terrorirünnakutega seoses kerkis esile palju kangelasi ja kangelannasid ning ebatavalisi lugusid pääsemistest, kirjutab Huffington Post.

Kuid siiani ei olnud teada, et näitlejanna Gwyneth Paltrow oli üks neist juhuslikest kangelannadest, kes ühe naise elu päästis.

Paltrow paljastas Veneetsias filmifestivalil oma uuest filmist «Contagious» rääkides ka juhtumi 11. septembrist 2001.

Paltrow sõnul takistas ta tollal 24-aastast Lara Lindstrom Clarke`i Maailma Kaubanduskeskusse õigeks ajaks jõudmast.

«Juhtus see, et ma läksin väga vara joogatundi. Olin 11. septembril 2001. aastal sealt teel koju. Üks naine hakkas vales kohas üle tee minema. Mina olin oma auto roolis ja pidasin masina kinni. Me kumbki ei saanud aru, kes oleks pidanud esimesena liikuma hakkama. Tekkis seisak. Lõpuks saime mõlemad liikuma,» meenutas Paltrow.

Näitlejanna sõnul sai ta nüüd kümme aastat hiljem sellelt naiselt kirja.

«Kümme aastat on möödas ja ta kirjutas, et oli tööle hiljaks jäämas. Ta tahtis minna Christopher Streeti jaama, et sealt sõita World Trade Centeri juurde. Ta töötas WTC lõunatorni 77. korrusel. Ta jäi siiski metroorongist maha. Kui ta oleks õigeks ajaks jõudnud, oleks ta elu hoopis teisiti läinud,» sõnas Paltrow.

Naine võrdles oma elu Paltrow 1998. aasta filmi «Sliding Doors» kangelanna eluga. Paltrow tegelane avastab, et teda ootab ees kaks erinevat saatust sõltuvalt sellest, kas ta jõuab metroorongile või mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles