Moegalerii: Baltika sügishooaja avamise moeshow

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeval, 6. septembril toimus juubelihõnguline Baltika sügishooaja avamise moeshow.

MONTON

Naiste sügismood armastab colour blockingut ehk julgete värvide kombineerimist, kus peaosades on talvine oranž, erk fuksia ning mahe konjakipruun, aktsendiks kõigile must. Siluetid püsivad lihtsad ja minimalistlikud, tunda on 60ndate mõjutusi.

Tõelised hitt-tooted on kärbitud pikkusega erksavärvilised sigaretpüksid, millele annab viimase lihvi konjakikarva või oranž aksessuaar.

Peokollektsiooni säravaim koloriit on tume öösinine, sädelev kuldne ja must; suurimad moelemmikud on punasele vaibale sobivad maani seelikud, luksuslik smoking, öösinine sametpintsak ning öösinine maani kleit ahvatleva dekoltee ja lõhikuga.

Et ka külma ilmaga moodne püsida, soovitab Monton pähe sättida kelmikad karusnahksed kõrvaklapid.

Sügiskollektsiooni kroonib Montoni erikollektsioon, mis on oma kaunis lihtsuses ajatu. Klassikaline valge on kombineeritud trendivärv fuksiaga, millele lisab kontrasti ajatu must.
 

Montoni sügishooaja meestekollektsiooni võtmeelemendiks on ruudud, mustrid, värvid ja kontrastsed pinnad ning detailid.

Kõige trendikamad kutid tunneb ära julge oranži ja kohevate palmikutega kampsuni ning kelmikate soojade mütside järgi. Meestemoe uudseim leiutis on paksust trikotaažist püksid, mis on klassikalise viigipüksi lõikega, ent kordades mugavamad.

Peoõhtuks soovitab Monton saleda joonega šikki musta ülikonda või trendikat sinist sametpintsakut, mida tuleks maksimaalse efekti saavutamiseks kanda kas erksa kontrastvärvi või siis toon-toonis särgiga.
 

MOSAIC

Mosaici naistekollektsioon on mugavalt ja elegantselt praktiline - kollektsiooni on loodud nii, et rõivaesemeid oleks lihtne omavahel kombineerida ning vastavalt ilmale kihiliselt kanda.

Kollektsiooni iseloomustavad väljapeetud nutriapruuni, beeži ja bordoopunase kooslus ning soe konjakioranž ja kaamelibeež, mis miksitud koobaltsinise ja neutraalse halliga.

Et sügisel teenib mood suuresti just soojashoidmise eesmärki, on uue kollektsiooni alustalaks villasegused kudumid, tviidmaterjalist püksid-seelikud, ning sule- ja villamantlid.

Villaste ülerõivaste uudseim lõige on kookonikujuline ning põhjamaises kliimas praktilisi sulemantleid ehib metalne läige ja elegantne printmuster mantli allääres.

Moe lemmikmuster nii villamantlitel kui seelikutel-jakkidel on jälle pleediruuduline. Trendikate tviidseelikute pikkus varieerub hõlmiklõikelisest minist kuni maksipikkuseni.

Kudumid on sügis-talvisel ajal garderoobi kohustuslik osas, trend soosib nii sügisvärvides toppe ja tuunikaid kui ka pikki, lausa mantlit asendavaid, kardigane ning kootud kleite.
 

Mosaici sügisene meestekollektsioon toob garderoobi tumedad hallid, pruunid ja beežid toonid, lisaks sügavpunase, türkiissinise ja valge.

Jätkuvalt valitsevad moepilti kardigan ja ruudud ning teised geomeetrilised mustrid. Sügisesi kudumeid ehivad tugevamad struktuursed pinnad, palmikud, põnevad kinnised ja kaelused. Eriti moodne on erinevate materjalide kombineerimine.

Hooaja lemmik pintsakud on tviidist küünarnukipatjadega pintsak ning sametpintsak - mõlemat võib julgelt kanda nii smartide kuipidulikumate komplektidega.

Uudsed püksid meestemoes on puuvillased chinod, mida võib kombineerida nii pintsaku, särgi või kudumiga. Trendikamad mehed valigu ülerõivaks pealepandud taskutega tepitud mantel, teised võivad truuks jääda klassikalisele villamantlile või ülipraktilisele sulejopele.



IVO NIKKOLO

Ivo Nikkolo sügiskollektsiooni aluseks on beež ja pruun ning üldmulje elegantselt värvitu, et minimalismi võlu maksimaalselt esile pääseks.

Vähem on kahtlemata rohkem. Naturaalsetele värvitoonidele ja kangastele lisavad pidulikku luksust sügavlilla, lopsakad lillemustrid, karusnahksed detailid ning isikupärased aksessuaarid.

Talvele omast soojust toovad kollektsiooni naturaalsed kangad ning palmikumotiivid, mis ehivad nii kudumeid, kleite kui trendikaid karupükse.

 

Ivo Nikkolo peokollektsioon pakub teravust, uudishimu ja julgeid kombinatsioone, kaotades õhkõrna piiri argi- ja piduliku rõivastuse vahel. Võtmevärv on must, mille sügavuse toovad kõige paremini esile
kinaverpunane ja koobaltsinine, pidulikkust lisavad veelgi siid, taft ja samet ning külluslikud volangid.

Kollektsiooni kroonijuveeliks on maani pidulik öösinine siidkleit ning kalliskivipunane šikk plisseekleit.



BALTMAN

20. sünnipäeva tähistava Baltmani sügiskollektsioon on juubelile väärikalt pidulik ja luksuslik - kollektsiooni kroonib eksklusiivseimatest kangastest ja unikaalse numbriga märgistatud esemetest koosnev Limited Edition kollektsioon. 

Baltmani sügiskollektsiooni värvipaletti iseloomustavad vana kuld, oliivi ja pähklipruunid toonid, kangaste rõhuasetus on eriti kvaliteetsetel ja pehmetel materjalidel.

Kollektsioonist leiab märkimisväärse valiku luksusliku kašmiiri sisaldusega kangaid. Moelavade lemmikud on flanellülikonnad, silmapaistvaim neist peenetriibulisest sininsest kangast urbanistliku retro stiiliga pidulik ülikond.

Retro-stiilist on inspireeritud ka teksat meenutavast kangast ruuduline pintsak. Ülerõivaste valikut troonib ajatu klassika, kaamelibeež mantel, trendikust lisab duffel coat.
 

Kiika pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles