Eesti armastatuim teleseriaal «Pilvede all» alustab täna Kanal 2s uut hooaega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolm õde nagu Tšehhovil: Eesti populaarseima teleseriaali «Pilvede all» peaosalised Elisabet Tamm, Inga Allik ja Liis Haab.
Kolm õde nagu Tšehhovil: Eesti populaarseima teleseriaali «Pilvede all» peaosalised Elisabet Tamm, Inga Allik ja Liis Haab. Foto: Kanal 2

Täna kell 21.30 alustab Kanal 2s uute osadega kahe viimase telehooaja vaadatuim teleseriaal «Pilvede all», mille uus hooaeg toob veel enam naeru, pisaraid ja üllatusi.

Kolmanda hooaja eel ehk möödunud suvel oli peategelaste elus suur ja oluline sündmus -- Pireti, Mari ja Kertu ema Sirje (Rita Rätsepp) ja naabrimees Albert (Ain Lutsepp) abiellusid! Kuigi eelmisel hooajal tekitas Alberti südames segadust üüriline Inna, tegi mees oma valiku ja abiellus Sirjega. Innale öeldi korter üles, kuid naine jäi siiski Haapsallu ning väikelinnas kipuvad tema teed Albertiga ikka ja jälle ristuma...

Vanem õde Piret (Inga Allik) sai suvel taas lähedaseks oma endise kolleegiga, luuletajaks hakanud noore ja nägusa Peetriga (Juss Haasma). Töötava arsti ja töötu luuletaja suhtes on küll palju romantikat, kuid kuidas kaks nii erinevat elurütmi ja mõtteviisi ühe katuse all igapäevaselt toimivad, teavad kindlasti hästi kõik need, kes sama ebavõrdses suhtes elavad.

Keskmine õde Mari (Elisabet Tamm) rabab oma unistuste tööd teha ja on eluga väga rahul. Ainus, mis vahel tema hinge kriibib on see, et Barbil pole tema jaoks enam nii palju aega, kui varem, kuid ainult Barbi on see, keda Mari lõpuni usaldab. Mehed on Mari jaoks jätkuvalt vaid lõbus meelelahutus, kuid kuna iga pidu saab ükskord läbi, satub ka Mari ühel hetkel olukorda, mis nõuab raskeid valikuid.

Kertu ja Eriku elu kulgeb suurepärases harmoonias, kuid Kertu jaoks on tõrvatilgaks meepotis

Eriku ülemus Maria (Kersti Heinloo). Uue tegelasena hooaega läbiv Maria on enesekindel ja kaunis naine, kes ei lase end segada Kertu olemasolust ja leiab endale toetaja ei kellegi muu, kui Erku ema Maimu näol...

«Pilvede all» stardib Kanal 2s täna kell 21.30, kohe pärast suhetesaadet «Avameelselt...».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles