Lauri Pedaja: vihkan seda, et igasugused ahvid tahavad oma nina minu ellu toppida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Pedaja
Lauri Pedaja Foto: Meelis Tomson / Õhtuleht

Näitleja ja juuksur Lauri Pedaja ütles, et kuulsus toob kaasa teatavad eelised, kuid kokkuvõttes teeb see kõik keerulisemaks.

«Ma vihkan kõige rohkem seda, et igasugused ahvid võivad ja tahavad oma nina minu ellu toppida. Ja neil on veel õigus seda kõike hinnata ja kommenteerida! Ja teie, kuulsust ja tähesära ihkavad noored neiud, puhake jalga ja hoidke aega kokku – minu käest enam tolmu ei saa,» ütleb Lauri Pedaja Õhtulehele.

«Muidugi on mingid eelised, kuid reeglina teeb see ikka kõik keerulisemaks. Kujuta nüüd ette, et toidupoes sooja toidu leti ees seisame mina ja üks tavaline inimene ning me mõlemad tahame saada sealt klaasi tagant pitsat. Teenindaja toimetab omi asju ega tee sinust väljagi. Seisad juba viis minutit, kuid tal on ikka jumala ükskõik. Ühel hetkel ärritud ja käratad, et kas siin poes üldse ei teenindata või? Tavainimese puhul peetakse seda normaalseks käitumiseks, aga kui mina sedasi käitun, siis olen ma ennast täis, lollakas ja ülbe noor nolk, kes naudib oma kuulsust!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles