Sal-Salleri eurolugu esitab Tartu bänd

Jarmo Siim
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hendrik Sal-Saller
Hendrik Sal-Saller Foto: Marina Puškar

Hendrik Sal-Saller andis eelmisel nädalal ETV saates «Paar» teada, et tema otse Eesti Eurovisiooni lauluvõistluse eelvooru pääsevat lugu esitab Tartu bänd Supernova.

Smilersiga loorbereid lõiganud Hendrik Sal-Saller iseloomustas eelmisel aastal Tartu Postimehele Supernova muusikat kui vana head 1960. ja 1970. aastate biit- ja rokkmuusikat, millele on antud tänapäevane vorm.

«Eestis sellist minu meelest ei tehta,» lisas ta.

Nimekas rokimees asus uustulnuka debüütplaadi produtsendiks pärast mitmeid oma bändi kogumike ja Inese «15 magamata ööd» üllitamist.

Ansambel loodi 2006. aastal Tartus ning selle koosseisu kuuluvad: Rainer (vokaal, kitarr), Vilho (kitarr), Priit (klahvpillid ja vokaal), Mati (vokaal, bass) ja Karvin (trummid).

Suvel 2006 ilmus bändil singel «Tõstan näpu», millest sai Kanal2-e saate «Suvereporter» avalugu. Nende debüütsinglil «Mustas vaikuses» valmis ka video.

Hendrik Sal-Saller on üks kuuest heliloojast, kellele tagati otsepääs Eurolaul 2008 finaali, mis toimub 2. veebruaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles