Tarand: antifašistliku näidendiga sünnipäeva pidanud Lang ei peaks teiste tegevust kirjeldama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Tarand
Indrek Tarand Foto: Mardo Männimägi / Kanal 2

Euroopa Parlamendi saadik Indrek Tarand ütles, et Lang, kes pidas sünnipäeva antifašistliku näidendiga ei peaks teiste tegevust  Tivoli tuuri võtmes kirjeldama.

«Rein Langi kohta ütleks ma niimoodi, et mees, kes peab 50. sünnipäeva suhteliselt antifašistliku näidendiga, aga suhteliselt kostümeeritult, ei peaks teiste tegevust väga Tivoli tuuri võtmes kirjeldama,» ütles Indrek Tarand Raadio 2 saates «Siin me oleme».

«Teiseks, me kohtusime Rein Langiga Dovlatovi päevade raames ja tema ütles, et mul on luulud, kuna tagatubasid pole olemas. Ma kasutasin juhust ja ütleksin: «Rein, see et sind enam Reformierakonna tagatuppa ei kutsuta, ei tähenda, et seda tuba pole olemas.» Ajad muutuvad ja meie nendes,» lisas Tarand.

Rein Lang rääkis pärast presidendivalimisi ERR Uudistele, et Tarandi osalemine muutis valimised pigem klounaadiks ja nii ei oleks pidanud tegema.

«Jah, kindlasti,» vastas minister küsimusele, kas tema hinnangul olnuks parem, kui Tarand poleks kandideerinud. Presidendikandidaatide debatt jättis Langile Tarandi tõttu samuti kehva mulje.

Tarandi varasemaid väiteid, et ta on veennud kümme Ilvest toetavate erakondade esindajat enda poolt hääletama, nimetas Lang Tivoli tuuri valdkonda kuuluvaiks. «Neid ei saa kunagi tõsiselt võtta,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles