«Saladused» alustas uut hooaega rassismiskandaaliga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuuli Roosma
Tuuli Roosma Foto: Jana Solom

Esmaspäeval alustas Kanal 2s uut hooaega «Saladused». Avaosas kohtusime rassist Einariga, kelle lapselapseks sai mustanahaline kräsupea.

Einari elu keerati peapeale, kui tema ainus hellitatud tütar hakkas kohtamas käima mustanahalisega. Rassisti tolerantsus pandi tõsiselt proovile, kui ta saab vanaisaks - lapselapseks on pesueht kräsupea.

Lõpuks kujunes aga nii, et Einarist sai lapselapse suurim kaitsja ja rassismi vastu võitleja.

Teiseks looks oli ühe õnnetu koera saladus. 13-aastane Eleri pidi võitlema oma parima sõbra elu eest. Nimelt tahtsid Eleri lahutavad vanemad tüdruku eluaegse lemmiku Nospli magama panna.

«Üheks läbivaks teemaks sel hooajal tunduvad olevat lapsed, kes elavad vanemateta. Tundub, et see on Eestis üsna oluline küsimus. Vanemad leiavad välismaal tööd ja jätavad lapsed maha. Lisaks on välismaa oluliseks teemaks ka teisest aspektist – armumised, abielud välismaalastega,» selgitas sarja produtsent ja saatejuht Tuuli Roosma.

Roosma juhitav «Saladused» toob juba viiendat hooaega ekraanile Eesti inimeste suured saladused, uskumatud suhtedraamad ja -skandaalid. Tegemist on tõestisündinud lugudega, mille taga on reaalsed inimesed. Nende privaatsuse huvides näeme ekraanil sündmuste taaslavastusi, kus tegelikke asjaosalisi kehastavad näitlejad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles