Argo Ader: ka Maarja ja Veiko on võidu ära teeninud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argo Ader
Argo Ader Foto: AFP / Scanpix

«Tantsud tähtedega» finalist Argo Ader ei oota pühapäevast finaalsaadet mitte tulemuse pärast, vaid loodab taas kõiki paare koos tantsupõrandal näha.



See, kuidas finaalis asjad lähevad, ei olegi tema jaoks enam nii tähtis: «See on rahva otsus. Maarja ja Veiko võidu üle oleks küll väga hea meel, sest nemad on tohutult palju vaeva näinud ja võidu sama moodi ära teeninud, nagu meiegi.»

Kõige suuremat heameelt valmistab kulturistile aga see, et finaalsaatesse tulevad kõik paarid jälle kokku. «Tahan taas kogeda seda emotsiooni, et tantsime koos kõigi nendega, kellega seda teed alustasime,» sõnas ta.

Ometi unistab Ader ka eesootavast vabadusest. «3. detsembril sai täpselt kvartal täis seda showd ja tantsu. Oleks vaja ära lõpetada, sest väsimus on peal ja pingelangust oleks vaja,» nendib Argo siiski reipal toonil.

«Lähen pühapäevale vastu rahulolevate tunnetega, sest minu jaoks on võit juba selles mõttes käes, et sain finaali,» rõõmustas mees.

«Mingit sellist kartust enam ei ole, nagu näiteks esimeses saates,» jutustas Argo ja lisas, et on endas suhteliselt kindel ning Helenaga teevad nad oma asja, mis on juba selgeks harjutatud.

Helena Liivi sõnul läheneb pühapäev hirmuäratava kiirusega, kuid kartust ei tunne temalgi. «Jõuame kõik asjad õigeks ajaks valmis, siin ei ole kahtlustki,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles