Jaan Kirsipuu andis Monika Tuvile laenu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Kirsipuu ja Monika Tuvi.
Jaan Kirsipuu ja Monika Tuvi. Foto: Sille Annuk

Tantsutreener Monika Tuvi võttis oma elukaaslaselt, endiselt profiratturilt Jaan Kirsipuult laenu, et avada tantsustuudio, vahendab Kroonika.

Jaan (42) tunneb Monika (33) ettevõtmise üle vaid rõõmu, sest polnud teps mitte rahul, kui naine käis hilisõhtutel linnas tunde andmas.

Ja Monika, kelle päevad saavad olema nüüd tegusad, on kindel, et tema eelmisest suhtest sündinud poeg Mac (14) ja Jaan tulevad pere pesamuna Samueli (2) hoidmisega suurepäraselt toime.

Kellega koos tantsustuudiot tegema hakkad?

Andeka treeneri Regina Teinoga. Käisin talle idee välja ja me lõime käed. Me oleme võrdväärsed partnerid ja täiendame teineteist.

Kohe-kohe on tantsustuudio TantsuGeen avamine

Meil on 10. septembril avatud uste päev Rotermanni kvartalis. Kõik huvilised on teretulnud!

Kes teid finantseerib?

Jaan pani õla alla ja andis meile laenu. Vaevalt ta tahabki, et ma kodus istuks ning kooks ja heegeldaks.

Jaan on ka ise pidevalt lennus?

Muidugi ta võib käia ja olla. Vahel on isegi hea, kui ta kodust ära on, kõik seisab puhas ja korras. Aga samas ootad ja igatsed ja taasnägemine on ka mõnus.

Monika unistused

Vahel käin lasteriietepoes roosasid kleidikesi imetlemas - unistus on saada ka kunagi tütrekese emaks. Enne tahan siiski tagasi maksta laenu, mille oma elukaaslaselt tantsustuudio avamiseks võtsin.

Pikemat intervjuud loe värskest Kroonikast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles