Telemängu «Rahaauk» saladustesse piilutakse erisaates

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahaauk
Rahaauk Foto: TV 3

Põnev, emotsiooniderohke ning meie telemängude ajaloo suurima võidusummaga show «Rahaauk» alustab hooaega TV3s erisaatega, kus esmakordselt jõuavad avalikkuse ette mänguga seotud detailid.

Mida nii võimsa saate tegemine Eestis tähendab? Kes toimetab stuudiosse 100 000 eurot sularahapakkidena? Kuidas hiigelsummat turvatakse ja mida arvab karmidest reeglitest publik, kes paikneb nelja meetri kõrgusel? Mida teevad stuudios lätlased ja leedukad?

Kõik need ja veel paljud teised põnevad küsimused saavad vastuse esmaspäevaõhtuses erisaates, kus jälgitakse võimsa telemängu valmimist.

«Rahaauk» (Money Drop) on maailma üks põnevamaid telemänge, mille teeb eriliseks see, et hiiglaslik võidusumma antakse mängijatepaarile kätte kohe saate algul; osaliste ülesandeks on seda mitte «rahaauku» kukutada. Teisisõnu – osalistel tuleb saatejuht Alari Kivisaare esitatud kaheksale küsimusele võimalikult õigesti vastata.

Kui vastusevariantidest valitakse vale, kukub sellele panustatud raha igaveseks auku.

Telemängu «Rahaauk» erisaade on TV3s esmaspäeval, 5.septembril kell 20.00. Mängust saab lühiülevaate ka tänaõhtuses TV3 sügishooaega tutvustavas erisaates «Rohkem elu, rohkem meelelahutust!» kell 19.30.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles