Intsu-Inga sai tööd teles

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inga Kallberg aka Intsu-Inga, suvi 2011
Inga Kallberg aka Intsu-Inga, suvi 2011 Foto: Ardo Kaljuvee

«Teeks tööd, aga tööd pole,» kurtsid veel augustikuus oma Kohila suvekodus kaunist ilma nautivad Nõia-Ints ja hiljuti Itaaliast naasnud Intsu-Inga Elu24-le.

Itaalias pool aastat elanud ja tantsimisega elatist teeninud siresäärne blondiin Inga Kallberg oli nõus leiba teenima nii modelli, baaridaami kui kokana.

Sel nädalal pakuti kaunitarile tööd aga hoopis teles. Esimesed tuleristsed toimusid juba esmaspäeva ööl vastu teisipäeva öösaates Night Chat.

Inga, kuidas esimene töö-öö saatejuhina möödus?

Väga hästi läks. See oli minu proovitöö ja sellega jäädi rahule.

Millal Sind võib siis regulaarselt Night Chati saatejuhi rollis näha?

No täna öösel veel kindlasti mitte. Tähistasime Kanal 2s Reporteri sünnipäeva ja mul on sellest veel päris korralik pohmell. Aga neljapäev-reede olen ilmselt täiesti olemas. Graafik on täpsustamisel.

Mis kellast kellani sinu öötöö kestab?

Öösel ühest hommikul viieni.

Kuidas vastu pead?

Olen varemgi öötööd teinud. Ennem olen neli kuni viis tundi öösel üleval, kui ladustan kaheksa või kaksteist tundi kurke kuskil saras. Saan sama papi poole väiksema vaeva eest.

Kuidas Night Chatii helistajatega hakkama saad? Näiteks kui mõni hull sind kiusama kukub?

Mul oli esimesel ööl juba üks väga vihane vend telefonitoru otsas. Algul saatis sõimavaid sõnumeid ja siis lõpuks julges ka helistada.

See psühh maandas lihtsalt pingeid. Pidi Night Chati liinil juba vana kunde olema. Minuga rääkides läks tal hoog üle. 

Ausalt öeldes pole mul vahet, kes meile sinna helistavad. Sõimaku või tehku mis tahavad, hoidku kas või niisama telefonitoru kõrva ääres... Vahet pole, töö on töö.

Intsu-Ingat näed pärast südaööd otse www.saade.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles