Märt Agu: geivärk pole haigus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt Agu
Märt Agu Foto: SCANPIX

Suvise noorte tantsupeo üldjuht Märt Agu ja ärimees Peeter Rebane on olnud paar kümme aastat. Märdi sõnul on nad mõlemad piisavalt maailmas ringi reisinud ja arvavad Kroonika veergudel, et kui inimesed sobivad, pole põhjust suhtlemist varjata!

Kadunud legendaarse koreograafi ja tantsupedagoogi Mait Agu poeg Märt Agu (31) asutas omanimelise tantsukooli, mis tegutseb Tallinna Tantsuakadeemia kaitsva katuse all Solarise Keskuses. Ja õhtuti räägib ta oma saladused ära koerale nimega Lotte.

Märdile meeldivad inimesed. Peeter Rebasest (38) ta enda sõnul hoolib ja hoiab kinni. Oma intervjuus avab oma isa jälgedes astuv Märt veidi ka vähemuste mõtteilma ja leiab, et tänapäeva maailm on komplitseeritud ja inimesed proovivad järele erinevaid asju – sest kui sulle meeldib õun, siis miks sa arvad, et pirn ei meeldi?

Märt, kas sul endal oli raske kapist välja tulla?

Ei. See juhtus pärast seda, kui olime Peetriga kohtunud ja hakkasime koos elama. Nüüd oleme juba kümme aastat koos.

Me oleme piisavalt mõlemad maailmas ringi reisinud ja arvame, et kui inimesed sobivad omavahel, siis pole suhtlemist mõtet varjata.

Kas see geivärk on sinu arvates pärilik või sotsiaalne?

Ma ei arva kumbagi ja veel vähem arvan, et see on haigus. Inimestele meeldivad erinevad asjad. Mõni saab rahulduse mehega olles, mõni saab rahulduse naisega olles.

Soovitus Eesti rahvale?

Olgem solidaarsed, ärgem surugem kogu aeg oma tahtmist peale! Ma ise ei ole jalgadega trampiv tüüp, pigem tasakaalukas ja arvestav.

Pikemat intervjuud Märt Aguga loe Kroonikast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles