Elu24.ee: Novembri parim pidu välismaal - DJ Tiesto Lätis

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ Tiesto Riia Arenal, 28. november 2008
DJ Tiesto Riia Arenal, 28. november 2008 Foto: Helen Silts

Elu24.ee on teinud oma valiku – novembrikuu parimaks peoks välismaal osutus DJ Tiesto kontsert Arena Rigal. See üritus kogus välismaistest pidudest ka kohalikes foorumites kõige rohkem vastukaja.



Hollandist pärit Tiesto esines Riias 28. novembril ning pidu külastanud eestlaste sõnul ületas tema seekordne esinemine kontserdi, mille ta andis 7. septembril Helsingis, Colors Festivalil.



«Seda oli näha, kuidas ta ise täiega nautis kontserti rohkem kui Helsingis, näpud olid koguaeg püsti,» jutustas kontserti külastanud peoloom ja lisas, et DJ alustas varem ja lõpetas hiljem, mängides kolme tunni asemel neli tundi jutti.



Küllap oli Tiesto heas setis «süüdi» ka rahvas ise, kes pidevalt tema nime skandeeris. Pärast nelja tundi puhast pidu võttis Tiesto klapid peast, kirjutas neile autogrammi ja viskas publikusse.



Erilist kiitmist väärt oli ka lugude valik – tavalise best of’i asemel mängis Tiesto pigem enda uusi ja vanu lemmikuid ning viimasel tunnil pakkus ta mindagi täiesti uut Matthew Dekay’liku (

samuti Hollandi DJ – toim.

) hüpnootilise trance’i näol.



«Mulle tuli see üllatusena, sest läksin Riiga pigem peo kui Tiesto pärast… Nüüd võib jälle julgelt Tiesto pärast minna,» sõnas meie peoagent.



Riias käinud eesti seltskond ei pidanud paljuks oma galeriid Elu24.ee’ga jagada. Head vaatamist!


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles