Galerii: homme esilinastub «Lions for Lambs» («Kes liigutavad ettureid?»)

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Lions for Lambs»
«Lions for Lambs» Foto: Internet

Homme esilinastub Eestis mõtlemapanev draama «Lions for Lambs» («Kes liigutavad ettureid?»), mille lavastajaks on Oscari-võitja vanameister Robert Redford.

Arian ja Ernest on kaks teotahtelist tudengit, kes püüavad oma elus midagi tähtsat korda saata. Selleks on poisse innustanud nende idealistlik õppejõud dr. Malley (Robert Redford). Kui aga tema õpilaste innukus viib nad sõdima Afganistani, on professor korraga nii liigutatud kui häiritud.

Samal ajal, kui kaks noorsõdurit püüavad lahinguväljal iga hinna eest ellu jääda, valmistub Washingtonis sarmikas senaator ja võimalik tulevane presidendikandidaat Jasper Irving (Tom Cruise) andma pommina mõjuvat uudislugu uudishimulikule telereporterile (Meryl Streep), mis võib mõjutada otseselt ka Ariani ja Ernesti saatust.

Ajal, mil argumendid, meenutused ja kuulid lendavad, põimuvad lood omavahel üha tihedamalt, näidates, kuidas need inimesed mõjutavad üksteist ja maailma nende ümber.

Filmis mängivad veel Michael Pena, Derek Luke, Peter Berg jt. Stsenaariumi kirjutas Matthew Michael Carnahan.

Vaata filmi treilerit siit:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles