Strippar-Marco: räppar Abraham on kuulus tänu mulle!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater"Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater". Strippar-Marco peohoos
Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater"Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater". Strippar-Marco peohoos Foto: Jelena Rudi

Strippar-Marco arvates sai Eesti skandaalseim räppar Abraham kuulsaks just tänu talle oma looga «Tantsi tantsi!». Loo, mille peakangelane just nimelt Marco on. 

Marco: Selle «skandaalse» vennikese Abrahami lugu «Tantsi, tantsi nagu Strippar-Marcol oleks epilepsia» oli iseenesest põnev. Kuigi jah, nendest kiiretest sõnadest ma selles loos eriti aru ei saanud.

Aga tänu just sellele loole saigi ju Abraham siinmail kuulsaks! Ega keegi teda enne seda ju ei teadnudki. See geide lugu tuli tal hiljem. Aga just minu looga sai ta Eestis kuulsaks. Mina olin juba enne teda suur staar!

Vaata ja kuula Marco uut lugu SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles