Liis Lass tahaks Elu24.ee’d uuendada

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lass
Liis Lass Foto: elu24.ee

Eelmisel nädalal kuulutasid Anu Saagim ja Liis Lass välja, et vahetavad mõneks ajaks oma töökohad. Nüüdseks on läbitud esimene täispikk päev uuel ametitoolil ning Liis Lassi tänase töö tulemust näete enda ees. NB! Uskumine omal vastutusel.



UUE PEATOIMETAJA KIRI:

Tere kallid Elu24 lugejad.

Nagu te kindlasti teate, on Elu24 peatoimetaja Anu Saagim asunud restoran Moskva alla kuuluva Model Mansioni tegevjuhi ametisse, mille vabastasin tema jaoks eelmisel nädalal.

Tema vahepealse asendajana olen võtnud enda südameasjaks portaali Elu24 natukene kvaliteetsemaks ja paremaks reformida.

Usun, et selle tulemusena saab Eesti meelelahutusmaastik endale kõige asjakohasemaid, veel positiivsemaid ja veel ausamaid uudiseid vahendava portaali, kuskohast puudub igasugune laim ja jätkuvalt on teemas ainult kõige staarimad staarid ja kõige profimad tegijad.

Aga tehkem siis algust sellega, mida tulevik teile, kallid Elu24 lugejad toob:

1. TASULISED KOMMENTAARID

Leian et majandussurutise tingimustes peaks tulema vastu ettevõtetele, kes soovivad meie lehel reklaamida. Seoses sellega alandan reklaamihindasid portaali esilehel ja teen tasuliseks laimavad kommentaarid – see on nagu prügist biodiisli tootmine.

Iga arvutikasutaja saab postitada tuhat laimavat kommentaari päevas ja ühe laimava kommentaari hind on 10 Eesti krooni. Ühtlasi saab varsti osta ka komplekte, mis sisaldavad viitsadat laimavat kommentaari ja mis on korraga ostes soodsam, kui eraldi. Igast laimavast sõnumist pool läheb minu auto kütusepaagi fondi. Seega on tegemist ka heategevusega.

2. UUED AJAKIRJANIKUD

Üsna pea tuleb meie portaali juurde täiesti värsket verd. Me ei võta endiselt enda juurde nutvaid ja ülejooksnud ajakirjanikke sopakatest ega naisteveebidest, vaid me võtame tööle professionaalid Äripäevast, Ekspressist ja Päevalehest!

Kõikide nende tippajakirjanike palkasid finantseerime rahast, mis meid õige pea ees ootab: ehk me viime ELU24-ja BÖRSILE! Kallid lugejad – siin on teie võimalus soetada osalus meie portaalis. Luban et lihtaktsia hind ei ületa laimava kommentaari hinda!

And last but not least:
3. PORTAALI NIMI

Õige pea on portaali aadress www.lass24.ee!

Mõnusat äraolemist!
;)
Yours,
Peatoimetaja Pr. Lass



Mida saadab Liis Elu24.ee-s korda järgmisena, loe juba homme õhtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles