Dr. Pepper ei plaani Guns N´ Rosesi ees vabandada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambli Guns N´ Roses laulja Axl Rose
Ansambli Guns N´ Roses laulja Axl Rose Foto: WENN

Limonaaditootja Dr. Pepper juhid keeldusid ansambli Guns N´ Roses ees vabandamast hiljutise tüli tõttu, mis tekkis, kui Dr. Pepper lubas ametlikult anda igale ameeriklasele purgi kihiseva suhkrujoogiga juhul, kui bändi uus plaat «Chinese Democracy» selle aasta jooksul poodidesse jõuab.

Firmajuhid keeldusid uskumast, et kauaoodatud album võib enne 2009. aastat fännideni jõuda, kuid Guns N´ Roses tuli uue kauamängivaga pärast enam kui 15 aasta pikkust pausi lagedale novembrikuus, sundides Dr. Pepperit oma lubadusest kinni pidama, vahendab WENN.

Seejärel lõi limonaadifirma internetisüsteemi, mille abil said inimesed oma joogisoovi registreerida albumi ilmumise päeval interneti vahendusel, et hiljem saadava kupongi abil kauplusest keelekastet lunastada.

Meeletu nõudlus jooksutas kokku aga lehekülge vedanud serverid ja suur osa fännidest ei saanudki soovitud kupongi. Kupongiskeemi pikendati probleemide tõttu veel ühe päeva võrra, kuid ansambli advokaatide sõnul polnud see piisav ning nad asusid agaralt ametlikku vabandust nõudma.

Nüüd on tootja asunud bändi ründama, süüdistades neid kampaania hea mõtte rikkumises.

«Me oleme pettunud, et Guns N´ Rosesi advokaadid üritavad muuta lõbusa kingijagamise kohtuvaidluseks. Me lihtsalt kommenteerisime seda, et «Chinese Democracy» ilmumist lükati pidevalt edasi ning julgustasime bändi seda juba enne aasta lõppu välja andma,» seisis Dr. Pepperi ametlikus pressiteates.

«Ansambli solist Axl Rose isegi kiitis meid aasta alguses selle plaani eest. See on üks võimsamaid vastukajasid, mida meie kampaaniaid saanud on ja meil on hea meel, et saime võimaluse nii paljude Dr. Pepperi fännide janu kustutamiseks. Me soovime Guns N´ Rosesile igakülgset edu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles