Keskkonnaamet korraldab keskkonnahariduse infopäevi

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskkonnaameti korraldatavatel maakondlikel infopäevadel saavad huvilised tutvuda Riigimetsamajandmise keskuse (RMK) ja teiste keskkonnahariduse pakkujate programmidega.
Keskkonnaameti korraldatavatel maakondlikel infopäevadel saavad huvilised tutvuda Riigimetsamajandmise keskuse (RMK) ja teiste keskkonnahariduse pakkujate programmidega. Foto: Elmo Riig / Sakala

Keskkonnaamet kutsub üldhariduskoole ja lasteaedu infopäevadele, kus keskkonnaamet, Riigimetsamajandmise keskus (RMK) ja teised keskkonnahariduse pakkujad tutvustavad nii üle-eestilisi kui maakondlikke võimalusi.

Keskkonnahariduse infopäevale on oodatud lasteaiaõpetajad, algklasside- ja loodusainete õpetajad, koolijuhid, õppealajuhatajad, klassijuhatajad ja teised huvilised.

"Infopäevadel tutvustatakse, milliseid võimalusi keskkonnahariduse valdkonnas pakutakse, et oleks lihtsam õppetööd planeerida: kuidas osaleda õpilastega keskkonnahariduslikes programmides, külastada looduskeskusi ning kutsuda spetsialiste koolidesse," ütles keskkonnaameti keskkonnahariduse osakonna juhataja Maris Kivistik.

Infopäevad toimuvad maakonnakeskustes 6. -15. septembrini. Osalemiseks tuleb registreeruda e-posti teel vastava maakonna kontaktisiku kaudu.

Viljandimaal toimub infopäev esmaspäeval, 12. septembril kella 13-16 Viljandi maavalitsuse kolmanda korruse saalis. Kontaktisik on Reet Vaiksalu, kelle e-postiaadress on Reet.Vaiksalu@keskkonnaamet.ee

Teiste maakondade Infopäevade toimumiskohad, -ajad ja kontaktisikud leiab keskkonnaameti kodulehelt www.keskkonnaamet.ee

Keskkonnaamet korraldab keskkonnahariduse infopäevi juba kolmandat aastat ja need on väga populaarsed. Eelmisel aastal osales nendel ligi 500 õpetajat. Käesoleval aastal rakenduv uus õppekava paneb senisest suuremat rõhku õppekäikudele väljaspool kooli, et õppetööd praktilise kogemusega rikastada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles