Vladimir Putin käis tervist kontrollimas

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Putin ja traumatoloog Viktor Petrašenkov
Vladimir Putin ja traumatoloog Viktor Petrašenkov Foto: SCANPIX

Venemaa peaministrit Vladimir Putinit tuntakse karmi mehena, kuid ka kõige karmimad mehed vajavad vahel teiste abi.

58-aastane Putin külastas Smolenski viisidil haiglat, kuna vajas arsti konsultatsiooni, edastab AFP.

Putini sõnul sai ta hommikuses judotrennis kannatada ning selle tõttu läks ta traumatoloog Viktor Petrašenkovi vastuvõtule.

Arsti juures käimisest tegi Kreml ka fotoseeria, mis avalikustati.

Asjatundjate sõnul on see osa Putini imidžikampaaniast. Oletatakse, et ta plaanib enda kandidatuuri järgmise aasta märtsi presidendivalimistele üles seada.

Poliitikavaatlejad on veendunud, et Venemaa presidendivalimistel on Putin ja praegune president Dmitri Medvedev rivaalideks.

Hiljuti käsi Putin sukeldumas Tamani lahte, kus asub Venemaa niinimetatud Atlantis. Tegemist on uppunud Vana-Kreeka linna Fanagooriaga.

Putin leidis sukeldumisel kahe amfora jäänused.

Möödunud kuul pandi Moskvasse James Bondi kehastanud Briti näitleja Daniel Craigi kuju, millel oli Putini nägu kleebitud.

Putini esindaja sõnul ei olnud selle kuju panemisega peaministril midagi pistmist, selle taga oli keegi ta fännidest.

Selle aasta juulis tehtud arvamusküsitlused näitasid, et nii Medvedevi kui Putini populaarsus on kahanenud. Samas aga peetakse Putinist rohkem lugu, kuna ta on üsna autoritaarne.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles