Argo Ader jälle kostüümiga kimpus

, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argo Ader ja Helena Liiv- "Tantsud tähtedega" 4.saade
Argo Ader ja Helena Liiv- "Tantsud tähtedega" 4.saade Foto: Jelena Rudi

«Vanad villased dressid on küll olemas, aga neid ma vast selga ei pane – palju rahvast tuleb vaatama,» maadleb tantsutäht Argo Ader taas kostüümiprobleemiga.

Ükski spetsiaalne suusakostüüm Argole selga ei mahu ning liibuvas riietuses nagu mingi iluuisutaja ei tahakski ta pealtvaatajate ette ilmuda, kirjutas Õhtuleht.

Asi on nimelt selles, et Argost saab üürikeseks ajaks hoopis suusatäht – reedel peetakse Kristiine keskuses «Ööshoppingu» raames maha tantsu- ja laulutähtede suusaduell.

Peale Kanal 2 «Tantsud tähtedega» finalistide Argo Aderi ja Helena Liivi on tantsustaaridest lubanud osaleda Lauri Pedaja ning konkureeriva TV3 saatest «Laulud tähtedega» Ines ja Kadi Toom.

Võisteldakse ostukeskuse ees kahel 50-meetrisel tõusu ja langusega suusarajal, milleks valmib 35 tonni kunstlund ning staarid kihutavad võidu tandemsuuskadel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles