Skandaalse rütmiluuletaja Abrahami uus lugu «Vot see on armastus!»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti skandaalseim rütmiluuletaja Lennart Lundve aka Abraham
Eesti skandaalseim rütmiluuletaja Lennart Lundve aka Abraham Foto: Erakou

Skandaalsel rütmiluuletajal Abrahamil on väljas uus videoga varustatud singel «Vot see on armastus».


Loo videomaterjal kirjeldab räppari sõnul paljusid olukordi ja juhtumisi, mille tunnistajaks ta oma senise elu jooksul on olnud. «Mõttetu on midagi armastada, kui seda välja ei näita. See video ongi minu armastustest,» selgitab kodanikunime Lennart Lundve kandev sõnasepp naerdes.

Esinemisterohke suve jooksul, mille sisse jäid ka ülesastumised Raba Rockil ja Eesti Hiphop festivalil, video tegemiseks aega leidnud artist avaldas lootust, et peagi on äsja ilmunud materjalile lisa oodata. «Üritame neid videosid võimalikult palju teha, et oleks inimestel vaatamist loo kõrvale,» selgitas räppar.

Videoklippi kõnealusele loole aitasid teha Ilja Aksjonov ja Siim Mäekink. Samad mehed olid ka Abrahami kurikuulsat lugu «Miski on lilla» illustreerinud pildiriba taga.

 «Vot see on armastus» on neljas singel Abrahami 2010 lõpus ilmunud debüütalbumilt «Piffe, plekki ja presidendiks». Albumi väljaandjaks on plaadifirma Superbandiit Records.
 

Abrahami järgmised ülesastumised leiavad aset 2. septembril Tartus klubis Teine Maailm ja 3. septembril Tallinnas klubis Balou.

Kuula ja vaata lugu! Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles