Miks keegi ei taha «Tallinn I am Famous» noori muusikuid toetada?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tallinn, I’m famous!» logo
«Tallinn, I’m famous!» logo Foto: Tallinna TV

Viimastel päevadel on paljud sponsorid öelnud lepingud üles ja keelduvad koostööst Sergei Gontšarov, kes toodab «Tallinn I am Famous» muusikaprojekti. «Kõik keelduvad ja toovad põhjuseks, et tegemist on Tallinna Televisiooni ja Keskerakonnakanaliga, aga see pole nii!» põrutab projekti eestvedaja ja produtsent Sergei Gontšarov.


«Saate toodan mina, mitte TTV. Nemad lihtsalt näitavad seda. Miks just nemad, sest nii säravat saadet saab näidata vaid kvaliteetne kanal ja seda Tallinna Televisioon oma HD eetriga on. See on sama, et superstaarisaadet toodab produktsioonifirma Ruut, aga eetrisse laseb asja TV3.»

Gontšarov imestab, kuidas peaks üldse Tallinna Televisioon minema üle reklaamirahadele ja vähem kasutama linnarahva raha, kui kõik keelduvad reklaamist antud kanalis. «Inimesed ei saa üldse aru, et kuigi Keskerakond on Tallinna linnas võimul, toodab kanal ikkagi peamiselt linnauudiseid, mitte erakonnasiseseid asju,» kurjustab Gontšarov.

«Saade ei jää kitsa silmaringiga inimeste pärast ära, saade tuleb, lihtsalt mu enda kulutused kasvavad ja paljud firmad jäävad heast reklaamist ilma. Kurb, et keegi ei taha Eesti noori toetada,» räägib produtsent, et koostöös Tallinna Televisiooniga jõuavad noored siiski ekraanile ning peaauhindadest, milleks on plaadileping ja muusikavideo, pole keegi taganenud.

«Kuskil pole kerge reklaami müüa, seda veel eriti uues alustavas telekanalis, kellel pole ette näidata tõsiseltvõetavaid vaatajanumbreid,» kommenteerib reklaamiolukorda TTV’s pressikeskuse juht Artur Raidmets.

«Sügisest peaks kergemaks minema, vaatajanumbrid on olemas.» Kuidas on aga reklaamiklientidel suhtumine Tallinna Televisiooni. «No eks paljudel on arvamus, et kui sa mõnda linna asja ajad oled kohe keskerakondlane.»
 

«Tallinn I am Famous»  castingud toimuvad…

Uue muusikasaate «Tallinn I am Famous» castingud pidid algselt toimuma üle Tallinna erinevates kohtades, kuid kuna noored näitasid suurt huvi üles viimasel päeval Solarises toimuma pidanud castingu vastu, siis tulevad saatetegijad noortele vastu ja Solarises toimuvad esimene ja viimane casting.

Septembrist jõuab ekraanidele suurprojekt, mis teeb superstaarisaatele silmad ette. Tulemas on«Tallinn I am Famous», mis on muusikaprodutsentide võistlus. Kes suudab teha tõelise staari. Jõululaupäevaks on selge, kes on parim.

Castingute toimumisajad:
25. august Solarise Tallinna Pressikeskus kell 11
26. august Lindakivi Kultuurikeskus kell 11
27. august Mustamäe Kultuurikeskus Kaja kell 11
28. august Pirita Majandusgümnaasium kell 11
29. august Nõmme Kultuurikeskus kell 11
30. august Solarise Tallinna Pressikeskus kell 11
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles