Amy Winehouse loopis makarone

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amy Winehouse
Amy Winehouse Foto: Reuters / Scanpix

Väidetavalt loopis lauljanna Amy Winehouse enne möödunud nädalal toimunud MTV Europe Music Awards galat oma hotellitoas makarone.

Kinnitamata andmetel läks lauljanna raevu ja viskas talle söögiks toodud spagetti bolognese vastu hotellitoa seina, tekitades umbes 1000 euro (15 640 krooni) suuruse kahju, kirjutab STT.

Winehouse`i lähikonda kuuluva isiku andmetel oli räppar  Snoop Dogg just Winehouse´i hotellituppa sisse astumas, kui lauljanna taldriku koos toiduga vastu seina virutas.

«Winehouse oli väsinud ja ta pea valutas. Kõik naise mänedžerid ja esindajad olid kohal, kui spagetid vastu seina lendasid,» sõnas lauljanna lähikonda kuuluv allikas.

Allikas jätkas, et lauljannal oli toidu loopimisest vähe ja ta lõi ka jalaga paar korda vastu seina. Pärast aga läks mööbli kallale ja loopis seda.

«Lõpuks leidis Winehouse vaiba. Snoop Dogg seisis seal nagu soolasammas ja vaatas naise tegutsemist suu lahti pealt. Tundus, et ta ei usu oma silmi,» lisas allikas.

Hiljem MTV muusikaauhindade galal üles astunud lauljannat ei võtnud publik kuigi hästi vastu ja staar unistas ka laulusõnad ära.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles