Johann Urb osaleb kuulsas «Knight Rideri» telesarjas

Priit Pullerits
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johann Urb koos näitleja Laura Alleniga eile Kanal 2 ekraanil startinud uues põnevus-draamasarjas «Kõmulehe raisakotkad», kus eestlasel on läbiv kõrvalosa.
Johann Urb koos näitleja Laura Alleniga eile Kanal 2 ekraanil startinud uues põnevus-draamasarjas «Kõmulehe raisakotkad», kus eestlasel on läbiv kõrvalosa. Foto: tvguide.com

Eesti näitleja Johann Urb teeb kaasa sel sügisel pärast 22-aastast pausi järje saanud legendaarses telesarjas «Knight Rider», kus kandvaks tegelaseks on sedapuhku intelligentne sõiduauto Ford Shelby GT 500 KR Mustang.


Urb on seni üles astunud kahes osas, kus ta mängib palgasõdur Skyler Randi, kes, nagu selgub, on teinud raha eest nii mitmeidki küsitavaid asju. Ka «Knight Rideris» satub ta paari kaklusstseeni.



Näiteks kolmandas osas, kus Urbi mängitud Skyler Rand läheb koos peategelase Mike Traceuriga (Justin Bruening) surfama, üritab ta toda tappa, kuid see tal ebaõnnestub. Sama osa lõpus püüab Urbi tegelaskuju tulistada raketiga tuumajaama, kuid ka see ei too soovitud tulemust.



Postimees võttis Hollywoodis filme väntava eestlase Priit (Brad) Jürjensi kaudu Urbiga ühendust, et tema osatäitmiste kohta kuulsas seriaalis rohkem teada saada. Kuid Urb vastas Jürjensi kaudu, et ta ei soovi Eesti ajakirjandusega praegu suhelda. Loobumise põhjust ta ei nimetanud.



Selle kuu algul ilmusid Ameerika ajakirjandusse teated, et «Knight Rideril», mis tegi 1980. aastatel kuulsaks David Hasselhoffi, kes lõikas hiljem profiiti ka «Rannavalve» seriaalis, ei lähe teleekraanidel siiski kõige paremini.



Algul oli telekompaniil NBC plaan tuua sel hooajal vaatajate ette 13 «Knight Rideri» osa, kuid NBC meelelahutusdivisjoni juht Ben Silverman andis korralduse toota kokku 22 jagu, ehkki vaatajate arv jättis soovida.



Novembri algul vaatas kolmapäeva õhtuti jooksva «Knight Rideri» järjekordset osa vaid


5,1 miljonit inimest, millega jäi NBC suurte telekompaniide konkurentsis tolles ajasegmendis viimasele kohale. See tõsiasi on tekitanud meedias spekulatsioone, et Silverman võib «Knight Riderile» panustamise tõttu oma kohast ilma jääda.



Viimased teated räägivad, et mitmed «Knight Rideri» näitlejad lahkuvad ning stsenaarium kirjutatakse ümber. Kas lahkujate seas on ka Urb, selle kohta paraku teave puudub.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles