Võsapets pani politseinikud puhuma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Võsa
Peeter Võsa Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Kanal2 Võsareporteri saatejuht Peeter Võsa katsetas, kas politseinikud on kained, külastas imemees Matit ja käis varjupaigas koeri varastamas.

Võsareporter pöördus saate alguses tagasi eelmise saate passiloo juurde. Kodakondsus- ja Migratsiooniameti esindaja hr. Laasik oli Võsapetsi esitluses kord üht ja siis juba teist juttu puhuv süüdimatu ametnik, kelle jutust ei saanudki lõpuni aru, mis on õige ja mis väär ehk kas Kameruni sisuga Eesti passid on sobilikud dokumendid või mitte.

Teises loos aitas Pets otsida Urmas Priksil koeri, kelle politsei viis läbiotsimise ajal varjupaika. Kuna varjupaik oli lukus, ronis Urmas üle aia ja tegi puuri lahti ja võttis oma koera kaasa. Teist koera ta ei saanud kätte, sest see oli nii kuri, et ei võtnud isegi peremeest omaks.

Kolmandas loos külastas Pets imemees Matit, kes maalib ravipilte. Mati õpetas, et tuleb visata voodisse pikali ja vaadata tema maali ning siis kaovadki probleemid. Lisaks oli Mati ka leiutaja, ta soovitas näiteks politseinike tossudele panna vilkurid külge, et rahvas jalutavale politseinikule teed annaks.

Neljandas loos tegi Võsapets puhumise katse – kõik politseinikud puhuvad. Kuigi Pets püüdis politseinike meelitada puhuma, ei soovinud paljud neist katses osaleda. Petsi hinnangul olid kõrvalehiilijad kahtlased ning hoidsid tõenäoliselt põhjusega kõrvale. Testis osalenud politseinikud olid kõik kained.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles