Mis on Katrin Siska arvates Eesti head ja vead?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HAIR FUSION SHOW - 29. aprillil Vene Teatris. Laval Katrin Siska.
HAIR FUSION SHOW - 29. aprillil Vene Teatris. Laval Katrin Siska. Foto: Jelena Rudi

Lindakivi kultuurikeskuse direktor Katrin Siska rääkis Buduaarile, mis on tema arvates Eesti head ja vead.

«Toidukaupade ja elektrienergia kosmiline hinnatõus on tõeliselt ebameeldivad ja viimane aeg oleks selles osas midagi ette võtta. Eriti arvestades seda, et päris paljudes peredes on täna olukord üsna halb. Kellel varem oli raske, need on täna tänaval. See, kes tänavale sattuda ei taha, läheb ja varastab. Hinnatõus tuleb taandada, see on ebanormaalne (väga kallis on toit, elektrienergia, rõivad, kultuuriürituste ja ravimite käibemaksu tuleks alandada jne). Mõni aeg tagasi rändasin surfaritega Venezuelas ja kohalikud rääkisid õudseid lugusid selle riigi saatusest läbi aegade. Venezuelast sai kuritegevuse poolest üks esimesi riike maailmas masu tagajärjel, sest hinnad tõusid järsku ja inimestel ei jäänud muud üle kui hakata varastama toitu, elektrit, telekanaleid... Jõuguelu on viinud nii kaugele, et seal on päris palju linnasid, kuhu ei tasuks sisse sõita, sest elusalt sealt minema pääseda ei pruugi,» rääkis Katrin.

«Õnneks on meil täna veel alles muinasjutulised saared, ideaalsed mererannad ja lopsakad metsad! Sobivad surfitingimused ja võimalused ekstreemsusteks nii metsas kui ka merel. Meil on mitmed toredad kultuurisündmused, mida tähistame üheskoos, ja palju muudki. Mulle meeldib siin,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles