President Ilves kutsus tähtsad kultuuriinimesed peole Kadrioru roosiaeda

Elu24
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Presidendi vastuvõtt kultuuriinimestele Kadrioru lossi roosiaias.
Arvo Pärt ja Toomas Hendrik Ilves
Presidendi vastuvõtt kultuuriinimestele Kadrioru lossi roosiaias. Arvo Pärt ja Toomas Hendrik Ilves Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

Eesti president Toomas Hendrik Ilves koos abikaasaga, kutsus reedel, 19. augusti pärastlõunal Kadrioru roosiaeda Maarjamaa tähtsaimad kultuuriinimesed, et tähistada Eesti 20. taasiseseisvumispäeva.

President tänas oma kõnes neid inimesi, kelle sihikindluse ja kodanikujulgusega saavutas Eesti Vabariik 20 aastat tagasi taasiseseisvumise.

Presidendi vastuvõtul oli kohal kõik taasiseseisvumiseaegsed tähtsamad arvamusliidrid ja rahvusliikumisjuhid ning need inimesed, kes on taasiseseisvunud Eesti kultuuri ja ühiskonnaelu edasi viinud.

Vastuvõtt toimus ülevas meeleolus. Presidendiproua nägi välja nagu roosiaia kuninganna ja külalistele esines ekstravagantse minishowga lauljatar Kerli Kõiv.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles