«Erisaade» peab jõulud ära

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Erisaate» reporter Anatoli Tafitšuk
«Erisaate» reporter Anatoli Tafitšuk Foto: Peeter Langovits

Tänane, 1. detsembri «Erisaade» kutsub kõiki eestimaalasi tähistama jõulupühi juba enne kaubandusliku jõulumaania algust, sest ainult nii on võimalik kogeda puhast ja rikkumata jõulutunnet.

Kuna jõulud on rõõmujagamise aeg, siis külvab jõulureporter Anatoli Tafitšuk kinkidega üle meie ühiskonna kõige väetimad liikmed ehk poliitikud.

Praegusel ajal on poliitikute elu eriti raske, sest riigikogulaste niigi nappi palka ähvardab külmutamine, riigieelarve on suures miinuses ja rahva tüütu nurin rikub poliitikute tuju.

Teiste seas saab keskerakondlane Heimar Lenk kingiks 20 sekundit moonutamata eetriaega ETVs, Tallinna abilinnapea Deniss Boroditš tubli piitsa lumekoristusfirmade innustamiseks, Ivari Padar rahvalt kogutud annetused eelarveaugu täitmiseks ning laulusaatest ebaõiglaselt vara välja pudisenud Ester Tuiksoo võimaluse veel kord Eesti rahvale laulda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles