Piletimäng: The Manhattan Transfer

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Manhattan Transfer Pärnu vallikäärus
The Manhattan Transfer Pärnu vallikäärus Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Laupäeval, 6. detsembril annab oma 35. tegevusaastat tähistava turnee raames Tallinna Linnahallis jõulukontserdi maailma džässiparemikku kuuluv vokaalgrupp The Manhattan Transfer.


Elu24.ee loosib 1.-5. detsembril oma lugejate hulgast välja igal päeval ühe võitja, kes pääseb koos kaaslasega neid suurepäraseid lauljaid kuulama.

Et piletiloosis osaleda, saada oma nimi ja telefoninumber märgusõnaga «Manhattan» aadressile pilet@elu24.ee.

Võitjate nimed avaldame igal päeval kell 16.00 Elu24.ee lehel ja võtame võitjatega ühendust.

Esmaspäevase loosi võitis Viiu Toompark.

Teisipäevase loosi võitis Liis Mitt.

Kolmapäevase loosi võitis Anders Lehtmets.

Neljapäevase loosi võitis Rein Rahu.

 
Reedese loosi võitis Kris Haljak.

Palju õnne! 

***

The Manhattan Transfer sai alguse 1972. aastal, 1975. aastal allkirjastati plaadistusleping Atlantic Recordsiga ja anti välja debüütalbum «The Manhattan Transfer», mis tõi neile esimese hittsingli «Operator».
1980. aastal võideti esimene Grammy looga «Birdland», 1981. aastal tehti ajalugu sellega, et võideti Grammy korraga nii pop- kui ka jazzkategoorias.

1985. aastal ilmunud album «Vocalese» oli absoluutne tipptase ning sellest nende sai läbi aegade enim Grammy auhindadele nomineeritud (12 kategoorias) album, asudes samale pulgale Michael Jacksoni legendaarse plaadiga «Thriller».

1998. aastal võeti The Manhattan Transfer vokaalmuusika ansamblite kuulsuste halli (Vocal Group Hall of Fame).

Eestis on grupp esinenud kahel korral, 1997. aastal Tartu laululaval, mis tõi kokku üle 7000 muusikahuvilise ja 2001. aastal Pärnu Vallikäärus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles